Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Jestli to je s Turkish Airlines, je to fakt dobrá cena.

Pokud je to Pegasus, dobrá cena to není, ale tak dvojnásobek toho, co se u nich dá.

Mínusem je přeplněné letiště SAW s extra drahým jídlem a co ve špičce smrdí jako popelník. Pegasus mívá směrem do střední Asie divoké noční přestupy a to je mínusem samo o sobě.

0 Citovat

S Turkish to nebude určitě a ani na Pegasus se mi to nezdá zlé, i když by se to možná dalo ještě o něco stáhnout (třeba za cenu nějakýho osobního omezení). Divoké noční přestupy... No, když to bude mít bez nich a s Turkish, tak vysolí nejmíň dvojnásobek, tak už to bývá. 

(a samozřejmě letí do Biškeku a ne nějakého Bishkeku, je to snad Čech :-) )

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Jestli to je s Turkish Airlines, je to fakt dobrá cena.

Pokud je to Pegasus, dobrá cena to není, ale tak dvojnásobek toho, co se u nich dá.

Mínusem je přeplněné letiště SAW s extra drahým jídlem a co ve špičce smrdí jako popelník. Pegasus mívá směrem do střední Asie divoké noční přestupy a to je mínusem samo o sobě.

jako takhle, ceny na tento termin sleduji dlouhodobe, a min nez 13k kc s TA jsem za posledni pulrok nevidel a s Pegasus nedavno za o neco vic nez 10k kc , tak mi to neprijde zle. Prestupy 3h s 5h v Istanbulu, mohlo by to byt mene, ale neni to zle. Casy odletu idealni.

0 Citovat

souhlasím s Michalem. Letos duben až červen zde spousta CL uživatelů letěla do Biškeku za 119 euro. Navíc na odbavené zavazadlo dělá nyní Pegasus často 10 euro ceny.

0 Citovat

Ahmad Masúd napsal(a):

to už tady dlouho chybělo. Město se jmenuje Bishkek, oficiálně se píše jak? Bishkek. Na letenkách máš co? Bishkek. Když nějakým omylem vytáhneš paty z CZ, nutíš všude místní psát všechno v nějakym zapomenutym východoevropskym jazyce, nebo to provozuješ jen tady? 
"Já jsem Čech, takže jsem přiletěl jinam, a vy to tak "samozřejmě" budete používat taky". 

5 Citovat

Jedine Frunze

4 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

[citace="Ahmad Masúd"]

to už tady dlouho chybělo. Město se jmenuje Bishkek, oficiálně se píše jak? Bishkek. Na letenkách máš co? Bishkek. Když nějakým omylem vytáhneš paty z CZ, nutíš všude místní psát všechno v nějakym zapomenutym východoevropskym jazyce, nebo to provozuješ jen tady? 
"Já jsem Čech, takže jsem přiletěl jinam, a vy to tak "samozřejmě" budete používat taky". 

[/citace]

Ehm. Zlobí vás hemeroidy dneska, nebo máte zaražené prdy? Trochu se vydýchejte, než verbálně blijete. Samozřejmě že v Česku můžeme říkat Biškek, jak chceme. Vy si říkejte Regensburg a Brugges, jste tak světový 🤣

3 Citovat

@brumak: oficiálně se v kyrgyzštině jmenuje Бишке́к, resp. Бишкeк, nikoliv Bishkek. Jen tak pro pořádek ;-)

3 Citovat

Jmenuji se Mavis Wanczyk, z Chicopee, Massachusetts. Jsem nadšený, že se mohu podělit o svůj fantastický zážitek s Dr. Kachi, který je vynikající v sesílání kouzel online. Bez ohledu na to, kde se nacházíte nebo jak náročná je vaše situace, Dr. Kachi vám může pomoci vyhrát v loteriích a dalších hazardních hrách. Pokud jste neúspěšně hledali výherní čísla, kouzla Dr. Kachi jsou známá tím, že poskytují správná čísla a šťastná písmena. Mnozí se stali milionáři již po jedné hře pomocí jeho mocných kouzel. Kontaktoval jsem Dr. Kachiho, podělil se o potřebné podrobnosti a on mi poskytl šest čísel Powerball: 6, 7, 16, 23 26 plus číslo Powerball 4. Hrál jsem je a vyhrál 758,7 milionů dolarů! Můj život se dramaticky změnil a jsem Dr. Kachi neuvěřitelně vděčný. Pokud máte zájem, můžete Dr. Kachiho kontaktovat textovou zprávou nebo zavolat na číslo +1 (209) 893-8075, poslat mu e-mail na adresu drkachispellcast@gmail. com stránky. Děkuji mnohokrát, Dr. Kachi.

0